Go to Top
  • Ingen varer i kurven.

Træpiller

På grund af mangel på råvarer, har der været store udfordringer med at skaffe træpiller i foråret 2018. Udfordringerne er der stadig og i kraft af manglen på træ er råvarepriserne steget.

Pemco Pellets bliver til Solør Bioenergi.
I kraft af årets udfordringer, er Pemco Energi blevet solgt til Solør Bioenergi. Dette påvirker IKKE produktionen. Fabrikken og folkene er de samme. Den største ændring bliver, at pillerne med tiden bliver pakket i poser fra Solør Bioenergi.

Hos Sveistrup Transport, lægger vi stor vægt på kvalitet. Derfor har vi gennem de sidste år haft et godt samarbejde med Norske Pemco træpiller. Vi valgt at fortsætte dette samarbejde, da vi mener, at vi her har en Træpille i en kvalitet ud over det sædvanlige.
Pillerne er produceret af rent træ uden tilsætning af sand, lim og hvad man nu ellers hører om. Dette betyder renere forbrænding, mindre aske og mindre forbrug, men det har også betydet at flere heste folk har fået interessen for pillen til Hestestrøelse. Til hestestrøelse er det vigtigt at træpillerne er helt rene, da det kan ske at hestene kan finde på at spise dem.
Pemco Træpillen fås i 6 og 8mm på paller a 832kg = 52 x16kg sække eller som storsække a 1000kg(bestillingsvare)

Pemco Specs.:
Energi indhold: 4,8< kWh/kg (minimum værdi) Fugtindhold: 7-9% aske: >0,5%
Produceret efter NS3165 / SS187120, Gruppe 1

Pillerne kan bestilles her på siden, på mail: info@sveistruptransport.com eller på tlf.: +45 51 94 01 05.